Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Στη φυλακή ο 71χρονος για τη δολοφονία της συντρόφου του

Ελλάδα

Στη φυλακή οδηγείται ο 71χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τη 43χρονο σύντροφο του στη Σαλαμίνα την περασμένη Τρίτη. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας παρουσία διορισμένου συνηγόρου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 71χρονος φέρεται να επανέλαβε όσα είπε και στις αστυνομικές αρχές ότι σκότωσε τη 43χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Κυνικός και αμετανόητος εμφανίστηκε ο 71χρονος δράστης της δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνα. Ο άνδρας περιέγραψε με απίστευτη ψυχραιμία το έγκλημά του και, όπως είπε στους αστυνομικούς, περίμενε να φύγει το παιδί για να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του. Ο γυναικοκτόνος μάλιστα μετά τη δολοφονία, πέρασε απέναντι στο Κερατσίνι και ήπιε καφέ σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Οι αστυνομικοί είχαν προτείνει στη γυναίκα να πάρει panic button και σε περίπτωση που κινδυνεύσει να το ενεργοποιήσει και το δέχτηκε. Ακόμα, την παρότρυναν να μην επιστρέψει στην οικία όπου διέμεναν, επίσης το δέχτηκε και αποχώρησε με τη μητέρα της για το πατρικό της.

Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί τη σκότωσε ανέφερε πως, πήγε στο σπίτι την Παρασκευή και τη βρήκε με κάποιον άλλον άνδρα, τρελάθηκε και έτσι αποφάσισε να τη σκοτώσει.

Αναφορικά με το όπλο δήλωσε πως είχε μιλήσει με έναν αλλοδαπό, πήγε και τον βρήκε και το αγόρασε και έφυγε.

Για τη σκηνή του εγκλήματος ανέφερε πως, περίμενε να φύγει πρώτα το παιδί και μετά την πυροβόλησε και τη σκότωσε, γεγονός που παραπέμπει σε προμελέτη. Ο 71χρονος συνελήφθη αφού βρέθηκε το στίγμα του κινητού του το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσω του παρόχου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Φόρτωση άρθρων...