Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Σοκάρει η μαρτυρία της υπαλλήλου του φαρμακείου

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα. Θύμα η 43χρονη Αΐντα, την οποία στραγγάλισε ο 55χρονος σύζυγός της μέσα στο φαρμακείο της στις Πηγές του Δήμου Νέστου.

Η υπάλληλος του φαρμακείου της 43χρονης, Βάσω Αφεντούλη, μίλησε για τη σχέση του ζευγαριού, αλλά και για την ημέρα που έγινε η δολοφονία.

«Συνεργαζόμασταν τα τελευταία τρία χρόνια με την 43χρονη. Όταν ερχόταν στο φαρμακείο ο Σπύρος, δεν συνέβαινε κάτι. To θέμα ξεκίνησε, πιστεύω όταν του είπε ότι θέλει να χωρίσουν», τόνισε η Βάσω Αφεντούλη, μιλώντας στο MEGA.

«Η ίδια μου είχε πει το προηγούμενο Σάββατο ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να χωρίσει. Θεωρώ ότι υπήρχε κτητικότητα, ζήλια. Μάλιστα της είχα πει κανένα  πρόβλημα εάν χωρίσεις απλά να υπάρχει συνεννόηση με τα παιδιά. Δεν μου έδειξε ότι φοβόταν», πρόσθεσε η υπάλληλος του φαρμακείου.

«Το Σάββατο έγινε η κουβέντα με την εκλιπούσα, την Πέμπτη με κάλεσε πολύ ευδιάθετη το μεσημέρι, μιλήσαμε για κάποια θέματα της δουλειάς μας και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 18.00 ώρα με πήρε ο άντρας της και μου ζήτησε, την ίδια μέρα, τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου. Έκτοτε πήγε έκλεισε τα στόρια και δεν ξανάνοιξε», ανέφερε σχετικά με την ημέρα της δολοφονίας.

Η Βάσω Αφεντούλη υποστήριξε ότι «στο τηλέφωνο που με κάλεσε ο 55χρονος, ήταν αναστατωμένος αλλά ήταν  πάντα έτσι. Μου έστειλε ένα μήνυμα από το κινητό της ότι “είμαστε καλά μην ανησυχείς” για να μην κινητοποιηθώ, για να μου ρίξει στάχτη στα μάτια. Όταν κάλεσε ο πατέρας της κοπέλας στο απέναντι μαγαζί ότι δεν έβρισκε την κόρη του, τότε πήραμε την αστυνομία», συμπλήρωσε.

«Θα προτιμούσα να την αφήσει ήσυχη και να αυτοκτονήσει αυτός εάν ήθελε πρώτα. Υπάρχει ατιμωρησία και γίνονται όλα αυτά», κατέληξε η Βάσω Αφεντούλη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Στον Εισαγγελέα η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της – Τον είχε χτυπήσει ξανά τα Χριστούγεννα

Η γυναίκα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν στην δολοφονία του ίδιου της του πατέρα. «Δεν άντ...

Σκόπελος: Τραυματίστηκε 63χρονη μετά από πτώση

Τραυματίστηκε μετά από πτώση μια 63χρονη γυναίκα από την Σκόπελο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί από το λιμάνι της Σκοπέλου στο Βόλο, καθώς ήταν επιβεβλημένη η μεταφορά τ...

Φόρτωση άρθρων...