Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Hellenic Train: Αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια της Πέμπτης λόγω απεργίας της Ένωσης Σιδηροδρομικών

Αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια των τρένων της Πέμπτης 2 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει: «Λόγω απεργίας που ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών για αύριο Πέμπτη 2/3/2023, όλα τα αυριανά δρομολόγια της Hellenic Train αναστέλλονται».

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς: 24ωρη απεργία την Πέμπτη

Την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για την Πέμπτη 2 Μαρτίου αποφάσισαν ομόφωνα το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ) και οι Διοικήσεις του συνόλου των Πρωτοβαθμίων Σωματείων που λειτουργούν στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο, σε έκτακτη συνεδρίασή τους.

Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν μεταξύ άλλων: «Η απαξίωση που διαχρονικά επέδειξαν οι κυβερνήσεις στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα των Τεμπών. Δυστυχώς τα πάγια αιτήματά μας για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αρτιότερη εκπαίδευση, αλλά κυρίως εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών ασφαλείας, πετιούνται μόνιμα στον κάλαθο των αχρήστων».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί η 49χρονη, που χθες Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο. Η κατηγορούμενη ομολόγησε, ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον...

Φόρτωση άρθρων...