Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Η Daily Telegraph «ψηφίζει» Ελλάδα για το 2023

Ελλάδα

Ελλάδα «βλέπει» η Daily Telegraph στη νέα εκτενή έρευνα της με τους πιο σαγηνευτικούς προορισμούς για εφέτος το καλοκαίρι.

Αξιολογώντας μια σειρά παραγόντων, η δημοφιλής Βρετανική εφημερίδα επιλέγει 20 νησιά σε Αιγαίο και Ιόνιο που προσφέρονται για ιδανικές διακοπές. Ξεκινώντας αντίστροφα, ο κατάλογος περιλαμβάνει την Κάρπαθο της αυθεντικότητας.

Ακολουθούν η Χίος των αρωμάτων, τα πανέμορφα Κύθηρα και η Πάτμος ως το νησί της Αποκάλυψης που αποτελεί «καταφύγιο» χαλάρωσης. Στις επόμενες θέσεις βρίσκονται η μοναδική Σαντορίνη, το γοητευτικό Μεγανήσι, η εντυπωσιακή Σκόπελος του Mamma Mia, η λαμπερή Σκιάθος, η καθιερωμένη Κως, η Εύβοια των πολλών επιλογών, η ιστορική Λέσβος, η γραφική Κέρκυρα, η Λευκάδα που προσεγγίζεται οδικώς, η κοσμοπολίτικη Μύκονος και η Ζάκυνθος των περιπατητών. Τις πέντε πρώτες θέσεις της λίστας της Daily Telegraph καταλαμβάνουν η αξιοθαύμαστη Ρόδος, η διαχρονική Ύδρα, η Σάμος με την πλούσια ιστορία και τα εξωτικά νερά, η μυθική Κρήτη και η Κεφαλονιά που διαθέτει όλα όσα έχει ονειρευτεί ο ταξιδιώτης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχεται κύμα ζέστης τις επόμενες ημέρες - Μέχρι και 35 βαθμούς θα δείξει ο υδράργυρος

Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία στη χώρα μας σημαντικά ξεπερνώντας σε πολλές περιοχές τους 30 και 35 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων η αλλαγ...

Σχολεία: Σε ισχύ τα νέα, αυστηρά μέτρα για τα κινητά – Πότε προβλέπεται αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος

Σε ισχύ τέθηκε από σήμερα, Δευτέρα, με το άνοιγμα των σχολείων μετά τις διακοπές του Πάσχα, το νέο «ποινολόγιο» για τους μαθητές, για την κατοχή κινητών τηλεφώνων και οποιαδήποτε ά...

Φόρτωση άρθρων...