Στο έλεος της κακοκαιρίας είναι η Θάσος, καθώς έντονα καιρικά φαινόμενα «χτύπησαν» το νησί. Η κακοκαιρία προκάλεσε καταστροφές σε οικισμούς και υποδομές της Θάσου.
Οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο είναι η Ποταμιά και η Παναγιά, στα ανατολικά του νησιού, όπου ορμητικοί χείμαρροι προκάλεσαν μεγάλης έκτασης ζημιές.
Ο Δήμος της Θάσου εφιστά την προσοχή των πολιτών και ζητά να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους. Μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί στη Σκάλα της Ποταμιάς από τη νεροποντή που έπληξε την περιοχή το πρωί του Σαββάτου.
Σπίτια, καταστήματα και ξενοδοχεία έχουν πλημμυρίσει, ενώ ο κεντρικός χείμαρρος της Ποταμιάς έχει ξεχειλίσει. Στην Ποταμιά, δρόμοι μέσα στο χωριό ξηλώθηκαν, ενώ παρασύρθηκαν αυτοκίνητα.
Προβλήματα εντοπίζονται και στο οδόστρωμα. Πολλές είναι και οι κλήσεις προς την πυροσβεστική για την απάντληση υδάτων από υπόγεια, σπίτια και ξενοδοχεία. Μια περίεργη εικόνα αντίκρισαν το πρωί του Σαββάτου όσοι κατέβηκαν στο λιμάνι του Λιμένα για να ταξιδέψουν.
Οι μεγάλες ποσότητες της βροχής κατέβασαν φερτά υλικά μέσω του κεντρικού χειμάρρου, τα οποία στη συνέχεια βρέθηκαν στη θάλασσα. Τα πλοία αντιμετώπισαν κάποιες δυσκολίες στην προσέγγιση του προβλήτα, όμως τα δρομολόγια συνεχίστηκαν κανονικά.
Αναβάθμιση των υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων – Οι αυξήσεις μισθών και η ενίσχυση του ρόλου τους
Στο Σύνταγμα γιόρτασαν την ημέρα Ανεξαρτησίας της Αλβανίας εκατοντάδες άτομα (Video)
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις