Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Η μυστήρια υπόθεση εξαφάνισης του Γιώργου Δώνη

Ελλάδα

Ο Γιώργος Δώνης πρωταγωνίστησε σε μια μυστήρια υπόθεση εξαφάνισης, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 ενημέρωσε ότι την Τετάρτη 22 Μαρτίου, ο Έλληνας κόουτς ήταν στην Τούμπα για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας Ελπίδων με την Ουγγαρία, στο οποίο έπαιξε και ο Τάσος Δώνης.

Μετά τον αγώνα, κατά τις 8 το βράδυ ο Γιώργος Δώνης αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα με ένα Land Rover, με γαλλικές πινακίδες. Κατά τα μεσάνυχτα τηλεφώνησε σπίτι του και τους είπε ότι σε περίπου 15 λεπτά θα είναι εκεί.

Εκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Ο νεαρός Τάσος ενημέρωσε τον ομοσπονδιακό προπονητή, Αντώνη Νικοπολίδη, και του ζήτησε να αποχωρήσει από την αποστολή, γι’ αυτό δεν ταξίδεψε στην Πολωνία για το φιλικό της 28ης Μαρτίου.

Την Πέμπτη, η οικογένεια του Δώνη εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς και δήλωσε την εξαφάνιση του Έλληνα τεχνικού. Αμέσως έφυγε σήμα από τις αρχές και άρχισε η αναζήτηση του Δώνη, ο οποίος εντοπίστηκε… στο Ντουμπάι.

Θυμίζουμε ότι  έχει εργαστεί στην Αλ Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου έμεινε έως τον περασμένο Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν τελικά την 72χρονη – Αναζητείται ο αναβάτης που την εγκατέλειψε

Περιπλέκεται η υπόθεση της θανάσιμης παράσυρσης μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Βούλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά η γυναίκα παρασύρθηκε από άλλη μηχανή. Μάλιστα, όπως ...

Μεγάλη Παρασκευή: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές

Το μεσημέρι θα ανοίξουν σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και εμπορικά κέντρα ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές. Συγκεκριμένα: - τα ε...

Φόρτωση άρθρων...