Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Η Παγώνη καλεί τον Τάιλερ να βάλει πλάτη στο ΕΣΥ - «Να έρθει να μας βοηθήσει» (βίντεο)

Ελλάδα

Ανοιχτή πρόσκληση στον σύζυγο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Τάιλερ Μακμπέθ απηύθυνε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.

Ερωτηθείσα για την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ, και σχολιάζοντας τη δήλωση Κασσελάκη ότι «όσο και να ειρωνεύονται οι γηγενείς, ο Τάιλερ έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση ΕΣΥ», η κ. Παγώνη είπε, μιλώντας στον Alpha: «Οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες και ο κ. Τάιλερ είναι εκπαιδευμένος σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Στην Ελλάδα τα νοσοκομεία έχουν ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού, να έρθει στο ΕΣΥ να μας βοηθήσει».

Συγκεκριμένα η Ματίνα Παγώνη δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «γίνονται προσπάθειες για προσλήψεις και έχουμε πετύχει τα ποσοστά να είναι 2 νοσηλευτές ανά ασθενή, ενώ τα ευρωπαϊκά είναι 4 νοσηλευτές ανά ασθενή. Υπάρχουν άλλα νοσοκομεία που έχουν 0,33 νοσηλευτές ανά ασθενή. Και στην Ευρώπη και στην Αμερική έχουν πρόβλημα αν δεν τον ξέρει. Να έρθει στο ΕΣΥ να μας βοηθήσει».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σκάνδαλο στη Σουηδία με το «εργοστάσιο» ακροδεξιών τρολ - Πώς αξιοποιούσαν την τεχνητή νοημοσύνη

Πολιτική «καταιγίδα» έχει προκαλέσει στη Σουηδία η αποκάλυψη «εργοστασίου» ακροδεξιών τρολ. Σουηδικό τηλεοπτικό δίκτυο αποκάλυψε ότι το ακροδεξιό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών (SD),...

Κυψέλη: Ζημιές σε 40 αυτοκίνητα από τζιπ που μπήκε με 100 χιλιόμετρα στην Κεφαλληνίας

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην Κυψέλη από την τρελή πορεία αυτοκινήτου. Περίπου 40 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Κεφαλληνίας, στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη, ...

Φόρτωση άρθρων...