Ένα νέο βίντεο από την επίθεση εις βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είδε το φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται καθαρά η «προετοιμασία» της επίθεσης, με έναν εκ των «πρωταγωνιστών» δίνει το σύνθημα για την έφοδο.
Ενώ ακούγονται απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί εις βάρος του Γιάννη Μπουτάρη, στο 02:33 του βίντεο διακρίνεται ένας άντρας να δίνει το σύνθημα χτυπώντας τα χέρια του.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση, ενώ στα δικαστήρια μετέβη και ο ίδιος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που πήγε να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.
Για την επίθεση έχουν ήδη συλληφθεί τρία άτομα και κατηγορούνται για την επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αυτόφωρο.
Η δίκη τους αναβλήθηκε για την Τετάρτη και στο μεταξύ θα παραμείνουν κρατούμενοι. Σημειώνεται ότι ο τέταρτος συλληφθείς, που είναι ανήλικος παραπέμφθηκε να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων και στο μεταξύ έχει αφεθεί ελεύθερος.
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις