Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Condé Nast Traveler: Η Τήνος ξεχωρίζει ανάμεσα στους ανεξερεύνητους προορισμούς της Ελλάδας

Ελλάδα

Η Τήνος ξεχωρίζει ανάμεσα στους ανεξερεύνητους προορισμούς της Ελλάδας, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

To έγκυρο ταξιδιωτικό περιοδικό στην αναφορά του για τη «Μούσα του Αιγαίου» τονίζει ότι «βιώνει κάτι σαν αναγέννηση τα τελευταία χρόνια» αναγνωρίζοντας το άλμα δημοφιλίας που έχει καταφέρει. 

Ακόμα, αναφέρεται στην Παναγία Ευαγγελίστρια που κυριαρχεί στο τοπίο αμέσως μετά την άφιξη κάθε επισκέπτη και περιγράφει την πλούσια γαστρονομία των 50 χωριών του νησιού αλλά και τις μαγευτικές του παραλίες. 

Επίσης, συστήνει τους αμπελώνες που βρίσκονται στο κέντρο του νησιού «για να γνωρίσετε μια από τις πιο συναρπαστικές αναδυόμενες οινοπαραγωγικές περιοχές στην Ελλάδα».

«Η συνεχής δημοσιότητα που λαμβάνει το νησί μας ενισχύει την αισιοδοξία ότι και η φετινή τουριστική περίοδος θα εξελιχθεί ομαλά», τονίζει ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος.

«Εργαζόμαστε με σύστημα και στοχοπροσήλωση, συνεργαζόμαστε στενά με τον ΕΟΤ για να προβάλουμε στοχευμένα το τουριστικό προϊόν του νησιού μας και, όπως έχω αναφέρει επανειλημμένα, κάθε δράση που αναπτύσσουμε έχει προγραμματισμό και μετρήσιμο αποτέλεσμα», προσθέτει ο Γιάννης Σιώτος.

Ο υπότιτλος του άρθρου προτρέπει τους αναγνώστες «να κοιτάξουν πέρα από τα προφανή και να επιλέξουν να ανακαλύψουν νέους προορισμούς».

Ποια άλλα ελληνικά νησιά, όμως, συμπληρώνουν τη λίστα; Στη συνέχεια συναντάμε τη Φολέγανδρο που μοιάζει σαν ταξίδι πίσω στο χρόνο, ενώ ακολουθούν τα Κουφονήσια, η Νάξος, η Κέα και η Σέριφος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το νέο δικαστικό χάρτη της χώρας -Την Τρίτη στην επιτροπή της Βουλής

Την ερχόμενη Τρίτη, 23 Απριλίου, εισάγεται προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικ...

Φόρτωση άρθρων...