Δευτέρα
22 Δεκεμβρίου 2025

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και της ΕΛΕΠΑΠ: Προσφέρει σχολικά είδη στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα

Ελλάδα
Η Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, συνέβαλε για έκτη χρονιά στη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τη νέα μαθητική χρονιά.

Με τη συμμετοχή των εργαζομένων του Ομίλου και με σύνθημα «Γεμίζουμε τις σχολικές σάκες με αγάπη και χαμόγελα για τη νέα χρονιά», συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη καλύπτοντας τις ανάγκες περίπου 2.100 παιδιών που υποστηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS και την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) σε όλη την Ελλάδα.

Η Τράπεζα Πειραιώς συγκεντρώνει σχολικά είδη για τα Παιδικά Χωριά SOS από το 2013 και έχουν ωφεληθεί συνολικά περισσότερα από 14.000 παιδιά, ενώ για πρώτη χρονιά ενισχύει και τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δηλώνει αθώος ο αγροτοσυνδικαλιστής Κ. Ανεστίδης – Ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις 122.000 ευρώ με ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων

Η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη ενώ η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί το επόμενο διάστημα στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει αν θα απαγγελθούν κατηγορίες.

Καλαμάτα: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για κλοπές σε εκκλησίες και αυτοκίνητα – Αφαίρεσαν τάματα μεγάλης αξίας

Στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 24 και 19 ετών προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, στο πλαίσιο έρευνας για σειρά κλοπών που σημειώθηκαν το τελε...

Φόρτωση άρθρων...