Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

IDF: Συνελήφθησαν 46 ύποπτοι για τρομοκρατία στη Δυτική Όχθη - Οι 30 της Χαμάς

Ελλάδα

Οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας, συνελήφθησαν 46 ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες στο Διαμέρισμα της Ιουδαίας και της Σαμάρειας στη Δυτική Όχθη.

Όπως σημειώνουν οι 30 από αυτούς είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς.

Ο εκπρόσωπος των IDF, σημειώνει ότι τέσσερις από τους καταζητούμενους συνελήφθησαν στο χωριό Τουμπάς και 11 από αυτούς στο χωριό Μπιντού. Επιπλέον, βρέθηκαν όπλα και κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν περίπου 40.000 σέκελ (9.916 δολάρια) που προορίζονταν για τρομοκρατικές δραστηριότητες.

Το IDF λέει ότι από την έναρξη του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου, οι αμυντικές δυνάμεις έχουν συλλάβει περισσότερους από 1.180 καταζητούμενους Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη, συμπεριλαμβανομένων περίπου 740 που συνδέονται με τη Χαμάς.

Υπήρξαν πολλές συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων του Ισραηλινού Στρατού και των Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη τις τελευταίες δύο εβδομάδες και αρκετές απόπειρες τρομοκρατικών επιθέσεων, σύμφωνα με τον στρατό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Απείλησαν μάρτυρα οι βομβιστές του ΑΤΜ

Έμπειροι, καλά διαβασμένοι και ψύχραιμοι ήταν οι δυο άγνωστοι που ανατίναξαν το ΑΤΜ που ήταν εγκατεστημένο στην πρόσοψη ενός σούπερ μάρκετ στην Οβρυά της Πάτρας. Οι δράστες φαίνετα...

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο και φέτος – Απαγορεύεται η πρόσβαση από θαλάσσης και από στεριάς

Την απαγόρευση της πρόσβασης στο Ναυάγιο της Ζακύνθου, τόσο στην παραλία από θαλάσσης όσο και από την στεριά, από το λεγόμενο πλάτωμα, αποφάσισαν και ανακοίνωσαν, με κοινή υπουργικ...

Φόρτωση άρθρων...