Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ιεράπετρα: Προφυλακιστέος ο 32χρονος Πακιστανός που αποπειράθηκε να βιάσει 50χρονη

Ελλάδα

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 32χρονος από το Πακιστάν που αποπειράθηκε να βιάσει 50χρονη γυναίκα στην Ιεράπετρα την περασμένη Παρασκευή.

Ο 32χρονος πέρασε σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε διώξεις για απόπειρα βιασμού και πρόκληση ελαφρών σωματικών βλαβών, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost. O 32χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ. 

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ζήτησε συγγνώμη από τη γυναίκα και για τη συμπεριφορά του αυτή υποστηρίζοντας πως έφταιγε το γεγονός ότι ήταν μεθυσμένος.

Ο ίδιος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο «εφιάλτης» που βίωσε στα χέρια του η 50χρονη

Στιγμές τρόμου έζησε μια 50χρονη γυναίκα στην Ιεράπετρα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου, όταν εργάτης στα θερμοκήπιά της αποπειράθηκε να τη βιάσει, επειδή τον απέλυσε. Οι λεπτομέρειες της επίθεσης είναι ανατριχιαστικές.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το θύμα το ίδιο βράδυ στην Αστυνομία, ένας 32χρονος άνδρας πήγε σπίτι της και προσπάθησε να την βιάσει. Το θύμα γνώριζε τον εν λόγω άνδρα καθώς όπως υποστήριξε τον είχε εργάτη στα θερμοκήπιά της και τον απέλυσε, όπως έγραψε το neakriti.gr.

Ο Πακιστανός εργάτης πήγε στο σπίτι της γυναίκας, της χτύπησε την πόρτα και μόλις εκείνη την άνοιξε, άρχισε να την χτυπάει και να της σκίζει τα ρούχα με σκοπό να τη βιάσει, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά.

Όπως ανέφερε η ίδια μιλώντας στο "Ράδιο Λασίθι", οι στιγμές που βίωσε ήταν εφιαλτικές καθώς μόλις εκείνη άνοιξε την πόρτα της έριξε κάποια ουσία στο πρόσωπο -πιθανόν σπρέι πιπεριού- και στη συνέχεια για 20 περίπου λεπτά την χτυπούσε, της έσκιζε τα ρούχα και την έσερνε έξω από το σπίτι.

Η 50χρονη επιχειρούσε στην αρχή μάταια να ξεφύγει από τα χέρια του, όμως τελικά το έβαλε στα πόδια όταν εκείνη άρχισε να φωνάζει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Νατσιός: «Μια Κυβέρνηση που δεν αφουγκράζεται τα θέλω του λαού της είναι καταδικασμένη»

«Είναι απερίγραπτη η διαστρέβλωση της αλήθειας», υποστήριξε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός. «Αλήθεια είναι η αλήθεια που συμφέρει εσά...

Φόρτωση άρθρων...