Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Ηλεία: Καλά στην υγεία της η 6χρονη που κόντεψε να πνιγεί στην παραλία του Κάτω Σαμικού

Ελλάδα

Αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη η 6χρονη Ανδριάνα που το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης κινδύνεψε να πνιγεί στην παραλία του Κάτω Σαμικού.

Η σωτήρια επέμβαση της μητέρας της και του ναυαγοσώστη με την παροχή πρώτων βοηθειών, έσωσε το παιδί και οι γιατροί στη συνέχεια σταθεροποιήσαν τον οργανισμό της, που έδειξε πως ανακάμπτει άμεσα.

Οι γιατροί με επικεφαλής το διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη, δηλώνουν αισιόδοξοι και ικανοποιημένοι από την πορεία της μικρής ασθενούς και ο έλεγχος που έγινε έδειξε πως όλα πηγαίνουν καλά για το κορίτσι.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, όλες οι λειτουργίες της είναι φυσιολογικές και παραμένει προληπτικά στη ΜΕΘ για περαιτέρω παρακολούθηση για λίγο.

Μετά τη βιντεοκλήση που έγινε με τον πατέρα της, ο τελευταίος έφτασε από την Ελβετία στην Πάτρα για να βρεθεί δίπλα στη σύζυγό του, την Ανδριάνα και την δεύτερη κόρη του, που είχαν έλθει στο χωριό καταγωγής τους στα Μακρίσια για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Όπως όλα δείχνουν αυτή η περιπέτεια για τη μικρή Ανδριάνα σύντομα θα είναι μια ανάμνηση και το 6χρονο κορίτσι θα επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα έπειτα από επίθεση σκύλων σε χώρο στάθμευσης

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε γυναίκα στη Ραφήνα το πρωί της Τετάρτης. Η επίθεση έγινε στον χώρο στάθμευσης της οδού Μάντικα. Τα ζώα προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στη γυναίκα, μ...

Φόρτωση άρθρων...