Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Ηλεία: Τραγωδία με 32χρονο που αυτοκτόνησε λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Ελλάδα
Tags: Ηλεία

Δεν είχε αίσιο τέλος η εξαφάνιση ενός 32χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο το απόγευμα της Δευτέρας (17/1), στο Μαρκόπουλο Ηλείας από κατοίκους της περιοχής.

Ο άνδρας αλβανικής καταγωγής τις προηγούμενες ημέρες απειλούσε να αυτοκτονήσει επειδή η πρώην σύντροφός του δεν επιθυμούσε να συνάψει ξανά σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με το patrisnews, ο άνδρας, που το τελευταίο διάστημα απουσίαζε στη χώρα του, όταν επέστρεψε πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του με σκοπό να της ζητήσει επανασύνδεση.

Όταν εκείνη του αρνήθηκε, ο ίδιος απογοητευμένος γύρισε στο σπίτι του εκφράζοντας αυτοκτονικές τάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες λίγη ώρα αργότερα η κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία πως έλαβε στο κινητό της μήνυμα με το οποίο την ενημέρωνε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μαρκόπουλο Ηλείας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στους 68.851 ο αριθμός των εισακτέων στα πανεπιστήμια φέτος - Το πρόγραμμα των πανελλαδικών

Το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει ότι δημοσιεύτηκε η Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό του αριθμού εισακτέων σπουδαστών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2024-20...

Ίλιον: Αρπαγή 4 παιδιών με απειλές και μαχαίρι από τη μητέρα τους - «Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο»

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση αρπαγής 4 παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Γιαννόπουλος,...

Φόρτωση άρθρων...