Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ηλιούπολη: Απολογείται ο 44χρονος προπονητής για το βιασμό στις 5 ανήλικες αθλήτριές του

Ελλάδα

Ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβο Ντο, Α.Δ, απολογείται σήμερα για τους βιασμούς σε πέντε πρώην ανήλικες  αθλήτριές του οι οποίες τον κατήγγειλαν πριν από δύο μήνες  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η μήνυση αρχικά των τριών κοριτσιών  αποκάλυψε και το αρρωστημένο σχέδιό του προκειμένου να τις προσεγγίσει και στη συνέχεια να τις βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρόπος που λειτουργούσε απέναντι στα θύματά του ήταν σε πλήρη συνάρτηση με το χαρακτήρα του παιδιού που είχε στοχοποιήσει.

Ως προπονητής τους πρώτα «σκάναρε» το πως ήταν το παιδί και στη συνέχεια έβαζε σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιό του.

Τα μπράβο εναλλάσσονταν με το «αυτή είναι καλύτερη στο άθλημα από σένα «ενώ στη συνέχεια παρέσυρε τα κορίτσια σε συγκεκριμένα μέρη ακόμη και στο σπίτι του όπου προχωρούσε στους βιασμούς.»

Οι καταθέσεις των 5 θυμάτων του αποκαλύπτουν τη δράση του από το 2009 ως και το 2020 με την αρχή να γίνεται από πρώην αθλήτριά του που αποκάλυψε και τον εφιάλτη τον οποίο βίωσε .Τα  στόματα στη συνέχεια άνοιξαν και η υπόθεση καταγγέλθηκε στις αρχές.

Τα ταξίδια στο εξωτερικό

Οι αρχές εκτιμούν ότι τα θύματα του 44χρονου προπονητή είναι περισσότερα από πέντε και αναμένεται να γίνει η δημοσιοποίηση των στοιχείων του με Εισαγγελική Διάταξη προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα κορίτσια.

Στο μικροσκόπιο των αρχών  έχουν μπει και τα ταξίδια που έκανε στο εξωτερικό ως προπονητής συνοδεύοντας αθλήτριες σε διεθνείς αγώνες .Από τις καταθέσεις θα προκύψει αν προχωρούσε σε βιασμούς και σε αυτά τα ταξίδια .

Η άρση των κινητών του τηλεφώνων -τρία στον αριθμό – αλλά και οι ηλεκτρονικές του υπολογιστές θα δώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση όχι μόνο για τους βιασμούς αλλά και για τις δύο άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζει:

  • Παιδική πορνογραφία καθώς φέρεται να βιντεοσκοπεί τις αρρωστημένες πράξεις του και
  • Προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Ο γάμος και το προφίλ του φιλόζωου

Ο 44χρονος  προπονητής  ο οποίος είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο  στο δημαρχείο της Ηλιούπολης στις  22 Ιουνίου 2016 και ενώ η σύζυγός του κυοφορεί το παιδί τους που έρχεται στον κόσμο ένα μήνα μετά. Ο  κατηγορούμενος πολύ συχνά ανέβαζε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όχι μόνο από την επαγγελματική του ενασχόληση ως προπονητής αλλά και από  την προσωπική του ζωή περνώντας το προφίλ του καλού οικογενειάρχη , πατέρα αλλά και του φιλόζωου. Επιπλέον εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι φωτογραφίες που ανέβαζε με τις ανήλικες αθλήτριες του  ο ίδιος ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση από τα πρόσωπα των κοριτσιών τα οποία φαίνονται στις σκηνές να είναι αμήχανα σε αντίθεση με τον ίδιο που συνήθως ποζάρει χαμογελαστός .

Σήμερα είναι σε διάσταση με τη  σύζυγό του και σύμφωνα με το περιβάλλον του είχε μετατρέψει τη σχολή σε σπίτι καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Με ποντιακά τραγούδια και τιμητικό άγημα Ποντίων το αντίο στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Στο Α΄ Νεκροταφείο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι στην πολιτική το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Χαραλαμπίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Στην κηδεία ...

Φόρτωση άρθρων...