Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ηλιούπολη: Απολογείται σήμερα ο 44χρονος προπονητής ταε κβον ντο

Σήμερα θα απολογηθεί ο 44χρονος προπονητής ταε κβον ντο, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητριών του, από το 2009 έως το 2020. 

Ο 44χρονος προπονητής αναμένεται να περάσει το κατώφλι της 14ης ανακρίτριας. Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

«Δικαίωση για τα κορίτσια είναι η τιμωρία αυτού του ανθρώπου. Και όταν λέμε τιμωρία εννοούμε τιμωρία για αυτά που έχει κάνει και φυσικά προστασία για να μην υπάρξουν άλλα θύματα», ανέφερε ο δικηγόρος εκ των θυμάτων, Αντώνης Πεπελάσης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν τα θύματά του, ο συλληφθείς φέρεται να προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, και να κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους εξαίροντας τις ικανότητές τους στο άθλημα. 

Όταν οι μαθήτριες πείθονταν και εντάσσονταν στο αγωνιστικό τμήμα, τότε ξεκινούσε και ο εφιάλτης τους, καθώς ο προπονητής τούς ζητούσε να κάνουν ατομικές προπονήσεις τόσο στον αθλητικό σύλλογο όπου ανήκει όσο και στο σπίτι του. Τότε προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος των κοριτσιών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Επεκτείνονται σε καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιά τα προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας «Προλαμβάνω» παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας» Γουλανδρή, παρουσία του ...

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα που φέρεται να παρενοχλούσε ανήλικους

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον αρχαιοφύλακα, ο οποίος έχει καταγγελθεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος έντεκα παιδιών, στη Νίσυρο. Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15 Α...

Φόρτωση άρθρων...