Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ηλιούπολη: Νέα προθεσμία πήρε ο προπονητής του Τάε Κβον Ντο - Συνεχίζεται η έρευνα για την δράση του

Ελλάδα

Νέα προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα (27/3) έλαβε ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβο Ντο που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριές του.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή το μεσημέρι, χωρίς όμως να απολογηθεί. Σε βάρος έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, καλείται να αντικρούσει βαριές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του μετά τα όσα κατέθεσαν οι, ενήλικες πλέον, πρώην αθλήτριές του για την φρίκη που έζησαν χωρίς καν να γνωρίζει τότε η καθεμιά τους πως δεν ήταν το μοναδικό θύμα του «δάσκαλου».

Συνεχίζεται η έρευνα για την δράση του 44χρονου προπονητή

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προπονητή, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν τουλάχιστον το 2009 και σε ότι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020. Ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Στις εξιστορήσεις τους οι πέντε καταγγέλλουσες φαίνεται να περιέγραψαν μία κοινή πρακτική που εφάρμοζε ο προπονητής για να καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των θυμάτων του τα οποία στην συνέχεια δεν κακοποιούνταν μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά καθώς ο κατηγορούμενος ασκούσε ψυχολογική βία για να «σωπάσουν».

Η έρευνα για την δράση του 44χρονου δεν αναμένεται ότι θα παραμείνει στο διάστημα που καταγράφεται στην δικογραφία, αλλά θα εξεταστεί εξονυχιστικά και η «μέχρι χθες» δράση του καθώς υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα λίγο πριν την σύλληψή του. Προς αυτήν την κατεύθυνση ώθηση θα δώσουν τα στοιχεία που θα εξαχθούν από τις ηλεκτρονικές συσκευές του κατηγορούμενου ενώ σημαντική για νέες καταγγελίες ή πληροφορίες θεωρείται και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξυλόκαστρο: «Άνοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου - Πατρών - Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Θεμέλια σπιτιών, παραλιακοί δρόμοι αλλά και πεζοδρόμια έχουν υποστεί σοβαρή διάβρωση. Υποδομές και περιουσίες κατά μήκος του Κορινθιακού Κόλπου καταστρέφονται από τη διάβρωση. ...

Φόρτωση άρθρων...