Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Ηλιούπολη: «Υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες οι οποίες κακοποιήθηκαν από την ηλικία των 12 μέχρι τα 16»

Για τη δράση του προπονητή πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων στην Ηλιούπολη μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, στην εκπομπή «Live News» στο MEGA.

Οι αποκαλύψεις γύρω από τους βιασμούς ανήλικων κοριτσιών από προπονητή σχολής τάε κβον ντο στην Ηλιούπολη προκαλούν σοκ.
Όπως αποκαλύφθηκε, οι αποτρόπαιες πράξεις του 44χρονου είχαν ξεκινήσει από το 2009 και ελέγχεται αν συνεχίζονταν μέχρι και σήμερα. Ωστόσο έγιναν γνωστές πριν από λίγο καιρό, όταν μίλησαν πρώην αθλήτριες του συλλόγου για τις φρικτές στιγμές που έζησαν πλάι του και ενημερώθηκαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με την Κωνσταντία Δημογλίδου, οι άνθρωποι που προβαίνουνε βιασμούς δεν το κάνουν ξαφνικά μία μέρα αλλά το δημιουργούν σιγά σιγά και όπως δεν υπάρχει κανόνας για τοι πότε πρέπει να μιλήσουν.

«Με βάση τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης, υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες οι οποίες κακοποιήθηκαν από την ηλικία των 12 μέχρι τα 16. Ελπίζουμε να μην βγουν και άλλες κοπέλες αφού και εφόσον δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του. Και οι πέντε κοπέλες θεωρούν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί  να κακοποιεί ακόμα και σήμερα άλλα παιδιά».

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον προπονητή

Οι τρεις κοπέλες προχώρησαν στη μήνυση όταν κατάλαβαν πως ο προπονητής το έκανε σε σειρά ετών και σε διαφορετικές κοπέλες.

Έγιναν τέσσερις καταθέσεις και από αυτές προέκυψαν οι άλλες δύο κοπέλες και έτσι έφτασαν στα πέντε θύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ετοιμάζονται και άλλες κοπέλες να καταθέσουν μήνυση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΛΑΣ: 379 συλλήψεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας την περασμένη εβδομάδα

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έφερε την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα από 15 έως 21 Απριλίου, το σχέδιο ειδικών στοχευμένων δράσεων που υλοποιεί, με τρεις βασικές κα...

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες

Ποινικές διώξεις για σειρά κακουργημάτων και για σωρεία πλημμελημάτων, συνολικά 28 αδικήματα, προχώρησε η Εισαγγελία σε βάρος των συλληφθέντων για την υπόθεση της δολοφονικής επίθε...

Φόρτωση άρθρων...