Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ιλίσια: Εμπρησμός τα ξημερώματα σε τράπεζα

Σε εμπρησμό αποδίδεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες στο υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Αβύδου στα Άνω Ιλίσια.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 05:15 σε εσωτερικό βοηθητικό χώρο της τράπεζας και έγινε αντιληπτή από τον πυκνό καπνό που έβγαινε από το κτίριο.

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη που έσβησε γρήγορα τη φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω του καπνού χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και ο ένοικος διπλανής οικίας, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο μετέβη και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στον χώρο που πήρε φωτιά βρέθηκαν υπολείμματα από πλαστικό μπιτόνι, που εκτιμάται ότι περιείχε εύφλεκτο υγρό και κάποιοι το πέταξαν στο εσωτερικό της τράπεζας από ένα πλαϊνό παράθυρο.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Φόρτωση άρθρων...