Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ημαθία: Σφοδρές χιονοπτώσεις στο Σέλι - Αποκλεισμένοι κάτοικοι επί τρεις ημέρες

Ελλάδα

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Διομήδης» στο Σέλι Ημαθίας. Οι κάτοικοι είναι αποκλεισμένοι εδώ και τρεις ημέρες, ενώ δεν έχουν ρεύμα.

Οι σφοδρές χιονοπτώσεις σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας έχουν δημιουργήσει προβλήματα ηλεκτροδότησης.

«Έχει γύρω μας ενάμιση μέτρο χιόνι. Είμαστε δύο σπίτια από πέντε άτομα και έχουμε αποκλειστεί εδώ και τρεις ημέρες, δεν έχουμε ρεύμα, ενώ δεν έχουμε ούτε τηλέφωνο λόγω σήματος, γιατί δεν δουλεύει η κεραία της κινητής τηλεφωνίας», αναφέρει στο ThessToday ο Γιώργος Αναστασιάδης, κάτοικος του χωριού Σέλι.

«Παίρνουμε τηλέφωνο στον δήμο Βέροιας για να ανοίξουν τους δρόμους. Έχουν ανοίξει τον κεντρικό μέχρι την πλατεία, αλλά μέσα στο χωριό δεν έχει καθαρίσει το οδικό δίκτυο. Μας είπαν να έρθουμε στη πλατεία και εμείς δεν μπορούμε να πάμε μέχρι το αυτοκίνητο», προσθέτει ο Γιώργος Αναστασιάδης.

Παράλληλα επισημαίνει ότι έχει ενημερωθεί και το 112 και η Ελληνική Αστυνομία, ωστόσο από τη Δευτέρα το απόγευμα βιώνουν την ίδια κατάσταση.

«Τα αυτοκίνητα δεν φαίνονται από το χιόνι. Πήραμε στο 112, στην ΕΛ.ΑΣ. και στον δήμο Βέροιας, αλλά ακόμα… έρχονται. Μας λένε μάλιστα να πάμε στην πλατεία. Πώς να πάμε και τι να κάνουμε εκεί; Να δούμε τα αυτοκίνητα;», διερωτάται ο κάτοικος του Σελίου.

Η κακοκαιρία «Διομήδης» αναμένεται και εντός της ημέρας να σαρώσει περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ λόγω έντονης βροχόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής οδικά σημεία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλκίδα: Με κουζινομάχαιρο σκότωσαν την 63χρονη - Η Αστυνομία κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου

Τραύματα στον αυχένα από κουζινομάχαιρο έφερε τελικά η 63χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ...

Φόρτωση άρθρων...