Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ημαθία: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε μητέρα με τα 2 παιδιά της

Ελλάδα
Tags: Ημαθία

Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου που εγκατέλειψε τα θύματα μετά από το θανατηφόρο τροχαίο στο χωριό Παλαιόχωρα Ημαθίας, σύμφωνα με το σάιτ pliroforiodotis.gr

Ο οδηγός του μαύρου ΙΧ, κινούμενος με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παρέσυρε την οικογένεια τραυματίζοντας θανάσιμα την 15χρονη.

Σταθερή χαρακτηρίζεται πάντως η κατάσταση της υγείας του 11χρονου κοριτσιού, που νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Παλαιόχωρα Ημαθίας, κατά το οποίο η 15χρονη αδερφή της έχασε τη ζωή της και η μητέρα τους τραυματίστηκε σοβαρά.

Το παιδί νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, υπό την επίβλεψη παιδοχειρουργών και ορθοπεδικών, με κατάγματα στα κάτω άκρα του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, όπως γνωστοποίησαν πηγές του νοσοκομείου, οι οποίες παράλληλα διέψευσαν ότι το κορίτσι είχε διασωληνωθεί.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Βέροιας νοσηλεύεται η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών. Η κηδεία της άτυχης δεκαπεντάχρονης έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Παλαιόχωρας. Υπενθυμίζεται πως αυτοκίνητο παρέσυρε τη μητέρα και τα δύο παιδιά στον κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας Ημαθίας. Ο οδηγός εγκατέλειψε τα θύματα και αναζητείται από τις αρχές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...