Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ιωάννινα: Ατύχημα με λεωφορείο – Λιποθύμησε στο τιμόνι ο οδηγός (Photos)

Ελλάδα

Ατύχημα με λεωφορείο έγινε στα Ιωάννινα το πρωί. Το λεωφορείο μετέφερε τους εργαζόμενους του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων. Το λεωφορείο έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιο και ήδη είχε παραλάβει εργαζόμενους για να τους μεταφέρει στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Την ώρα που το λεωφορείο βρισκόταν στο Λυκοτρίχι, ο οδηγός λιποθύμησε με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί και να καταλήξει πάνω στις προστατευτικές μπάρες. Κανένας από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε ενώ ο ίδιος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Τροχαίας, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική προκειμένου να κόψει τις μπάρες, προκειμένου να μπορέσει να απεγκλωβιστεί και να απομακρυνθεί το όχημα.

lewforeio-iwannina-atyxima-

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Νέο έκτακτο δελτίο: Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξει τη χώρα

Κακοκαιρία πλήττει σήμερα τη χώρα μας, με την ΕΜΥ να επικαιροποιεί το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε χθες Πέμπτη, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. ...

Φόρτωση άρθρων...