Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ιωάννινα: Πέθανε ξαφνικά 20χρονη - Μπήκε στο νοσοκομείο με αμυγδαλίτιδα και έπαθε ανακοπή

Ελλάδα

Tραγωδία εκτυλίχτηκε στα Ιωάννινα με 20χρονη από τη Χίο, που ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, να χάνει τη ζωή της ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία.
Η νεαρή γυναίκα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική πριν από μία εβδομάδα και διαγνώσθηκε αμυγδαλίτιδα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ωστόσο, η κατάστασή της αντί να βελτιώνεται γινόταν χειρότερη. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην Κλινική.

Την Τετάρτη και κατά την διάρκεια εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή. Διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου και νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν ως εκ τούτου είναι πολλά και κρίσιμα, σύμφωνα με το epiruspost. 

Και αυτό γιατί η νεαρή κοπέλα που διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα παρέμεινε αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο με την κατάστασή της να χειροτερεύει συνεχώς και στο τέλος να χάσει τη ζωή της.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ασπρόπυργος: Πυρκαγιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε χαμηλή βλάστηση στην Περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο Αττικής. Άμεση είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεσή της επιχειρ...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...