Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ηράκλειο: Δολοφονία γυναίκας από τον σύντροφό της - Ομολόγησε ο δράστης

Ελλάδα

Δολοφονία γυναίκας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το έγκλημα σημειώθηκε στις 07:20 στην οδό Πατρόκλου στο Ηράκλειο. Ο δράστης σκότωσε τη 29χρονη γυναίκα του και ειδοποίησε τις Αρχές μετά τη δολοφονία. Πήρε στα χέρια του, ένα πυροβόλο όπλο και την έβαλε στο στόχαστρο, χωρίς το θύμα να προλάβει να αντιδράσει.

Στο σημείο έσπευσαν μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομικές δυνάμεις, που πέρασαν στον δράστη χειροπέδες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού στο σπίτι και κάποια στιγμή ο δράστης, αποφάσισε να βάψει τα χέρια του, με αίμα.

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο ίδιος φέρεται να ειδοποίησε ασθενοφόρο και να ομολόγησε τα όσα έκανε. Όταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. Ο θάνατός της, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ήταν ακαριαίος μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης είναι ηλικίας 39 ετών και το έγκλημα σημειώθηκε σε ρετιρέ, κοντά στο γήπεδο του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Εξετάζονται οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο δράστης επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος και μετά από διαπληκτισμό με τη γυναίκα του, πήρε το πυροβόλο όπλο και την σκότωσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος σκότωσε με περίστροφο τη σύντροφό του, ρουμανικής καταγωγής στην περιοχή των Καμινίων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βροχές το Μεγάλο Σάββατο σχεδόν σε όλη τη χώρα - Βελτίωση του καιρού την Κυριακή του Πάσχα

Άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσ...

Τροχαίο στη Βούλα: Εξετάζεται αν έκαναν κόντρα οι δυο μηχανές που σκότωσαν την 72χρονη

Ένα νέο ενδεχόμενο εξετάζει η αστυνομία τις τελευταίες ώρες σχετικά με την παράσυρση της 72χρονης στη Βούλα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης. Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο η άτυχ...

Φόρτωση άρθρων...