Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Εναέριος στόχος ξεβράστηκε σε παραλία – Νόμιζαν πως ήταν… drone από το Ιράν

Ελλάδα

Έναν εναέριο στόχο που χρησιμοποιείται σε πεδία βολής για την δοκιμή οπλικών συστημάτων, ξέβρασε η θάλασσα σε παραλία του Ηρακλείου.

Οι λουόμενοι που τον είδαν… τρόμαξαν, μετά τις δραματικές εικόνες που είδαμε από χθες αργά το βράδυ, με την επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ. Ευτυχώς όμως, δεν ήταν περσικό drone αλλά ένας ανενεργός και ακίνδυνος εναέριος στόχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretaone.gr, ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές για την περισυλλογή του, ενώ από μια πρώτη εξέταση εκτιμάται πως ήταν για αρκετό καιρό στη θάλασσα, καθώς είχε έντονα τα σημάδια της σκουριάς, στα μεταλλικά του μέρη.

Για την ιστορία, πρόκειται για έναν στόχο που κατασκευάζεται από εταιρεία με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, με σκοπό την εκπαίδευση των πληρωμάτων που επανδρώνουν αντιαεροπορικά συστήματα.

Εναέριος στόχος

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν παραγραφές αδικημάτων για το Μάτι

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα θα ζητήσει την επίσπευση της καθαρογραφής της σημερινής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, προκειμέν...

Φόρτωση άρθρων...