Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Φυλάκιση 26 μηνών στον 30χρονο που απειλούσε με μαχαίρι διευθύντρια σχολείου

Ένοχος για απειλή κατά συρροή, εξύβριση κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού και διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας του Δημοσίου κρίθηκε ο 30χρονος, o οποίος απείλησε με μαχαίρι διευθύντρια δημοτικού σχολείου στο Ηράκλειο.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 26 μηνών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη και υπό την προϋπόθεση ότι θα καταβάλει μέχρι την Παρασκευή χρηματική εγγύηση 1.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr.

Το περιστατικό έγινε την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι όταν ένας 30χρονος Ρομά πατέρας πήγε σε σχολείο με σκοπό να προχωρήσει την διαδικασία, προκειμένου να εγγραφεί το παιδί του.

Ο 30χρονος συνάντησε τη διευθύντρια της σχολικής μονάδας και κατά τη συζήτηση που είχαν εκείνος απαίτησε παράλληλα με την εγγραφή να λάβει απευθείας και το επίδομα που δικαιούται για την εγγραφή των Ρομά στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. 

Παρά το άσχημο ύφος του η διευθύντρια του σχολείου με ηρεμία του είπε πως δεν μπορεί να συμβεί αυτό τη δεδομένη στιγμή, καθώς η διαδικασία είναι συγκεκριμένη και πρέπει να τηρηθεί εξηγώντας του με λεπτομέρειες όλα όσα πρέπει να γίνουν. 

Όμως, ο 30χρονος βγήκε εκτός εαυτού και αφού άρχισε να βρίζει έβγαλε και μαχαίρι απειλώντας την.
Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 30χρονο ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κρήτης.

Από την πλευρά του ο 30χρονος παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων τονίζοντας ότι δεν είχε πτυσσόμενο σουγιά αλλά μπρελόκ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Λετονία: Οι πολίτες καλούνται να μετατρέψουν τα υπόγειά τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια

Οι αρχές της Λετονίας, βαλτικής χώρας και γειτονικής της Ρωσίας, κάλεσαν τους πολίτες τους να μετατρέψουν τα υπόγεια των σπιτιών τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια, με αφορμή την παρ...

Φόρτωση άρθρων...