Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Ληστής με ματσέτα βρήκε το «δάσκαλό» του

Ελλάδα

Τις στιγμές που έζησε όταν το πρωί της Τετάρτης στο μίνι μάρκετ ιδιοκτησίας της στο Ηράκλειο μπήκε ένας ληστής κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι περιέγραψε η κυρία Ιερεμία, η γυναίκα που κατάφερε να τον διώξει με έναν πλάστη.

«Μου λέει ληστεία βάλε μέσα τα λεφτά γρήγορα. Μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό συνήλθα, πάτησα τον συναγερμό, κλείνω το ταμείο, αρπάζω ένα πλάστη κι αρχίζω και τον χτυπώ. Τον αιφνιδίασα, φώναζα "βοήθεια κερατά"» είπε αρχικά στον ΑΝΤ1.

Όπως συμπλήρωσε «δεν φοβήθηκα γιατί υπερασπίστηκα τα παιδιά που δουλεύουνε εδώ και προσπαθούν να ζήσουν, ο γιος μου και άλλες δύο οικογένειες».
 

Συνεχίζοντας την περιγραφή για όσα συνέβησαν η κυρία Ιερεμία είπε για τον επίδοξο ληστή ότι «έφυγε έξω και εγώ τον κυνηγούσα ακόμα. Πρόλαβε να ανέβει στο μηχανάκι και έφυγε. Σε 2 λεπτά ήρθε η αστυνομία».

«Όταν υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα του παιδιού σου έχεις ψυχικές αντοχές, προσπαθείς να αντιδράσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα μου έρχονταν και άλλοι αν έπαιρνε τα χρήματα» πρόσθεσε η γυναίκα από το Ηράκλειο.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, «έχω διώξει και άλλον έναν ληστή, του πετούσα πράγματα ό,τι έβρισκα στο μαγαζί και έφυγε πανικοβλημένος».

 

 

 

Δείτε το βίντεο από την απόπειρα ληστείας

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στάσεις εργασίας αύριο Πρωτομαγιά στο Μετρό - Δείτε πώς θα κινηθούν τα μέσα και ποιοι απεργούν

Στη γενική 24ωρη απεργία της Πρωτομαγιάς, τη Μεγάλη Τετάρτη (01/05), συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα σωματεία των οποίων έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας...

Καιρός: Με ισχυρούς ανέμους, ζέστη και βροχές η Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα κάνουμε Ανάσταση και Πάσχα

Ισχυροί άνεμοι έως 8 μποφόρ αναμένονται σήμερα Μεγάλη Τρίτη (30.4.2024), γεγονός που θα προκαλέσει προβλήματα στις θαλάσσιες μετακινήσεις. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές ο καιρός θα εί...

Φόρτωση άρθρων...