Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Καταγγελία για απόπειρα αποπλάνησης ανήλικης από 40χρονο

Ελλάδα

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών Αρχών στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται μία νέα καταγγελία για απόπειρα αποπλάνησης μίας ανήλικης. 

Ένας 40χρονος που ζει στο Ηράκλειο έχει προσαχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24. Ο άνδρας φέρεται να προσέγγισε μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο ένα 12χρονο κορίτσι, με το οποίο συνομιλούσε.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος φέρεται να έχει στείλει άσεμνες φωτογραφίες στην ανήλικη και να ζητούσε από το παιδί να κάνει το ίδιο.

Δεν προκύπτει συνάντηση του 40χρονου με την ανήλικη, ενώ το κορίτσι εξετάζεται από ειδικούς επιστήμονες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, αναμένεται να προχωρήσουν σε κατάσχεση και έρευνα των ηλεκτρονικών συσκευών που κατέχει ο 40χρονος, προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο να συνομιλούσε και με άλλα ανήλικα παιδιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ημαθία: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή, ενώ έκαναν ιππασία

Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ημαθία, η οποία αφορά την σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων μαθητριών κατά τη διάρκεια σ...

Χειροπέδες σε δύο Σέρβους της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» - Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 24-4-2024 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 2 αλλοδαποί, ...

Φόρτωση άρθρων...