Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ηράκλειο: Συνελήφθη άνδρας για άσκοπους πυροβολισμούς

Ελλάδα

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η Αστυνομία στο Ηράκλειο Κρήτης για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα και άσκοπους πυροβολισμούς. Αστυνομικοί ενημερώθηκαν για ρίψη άσκοπων πυροβολισμών από το συγκεκριμένο πρόσωπο σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου. 

Το πρωί πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίσθηκε ο άνδρας να οδηγεί αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα και στη συνέχεια σε έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχεθήκαν: χειροβομβίδα, πυροδοτικός μηχανισμός, χειροβομβίδα, 47 φυσίγγια και πτυσσόμενο μαχαίρι. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γονείς 16χρονης αποκάλυψαν σπείρα ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά - Οι κωδικές ονομασίες και οι διάλογοι «φωτιά»

Η προσπάθεια των γονιών 16χρονης να σώσουν το παιδί τους από τα ναρκωτικά αποκάλυψε τη δράση της οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε πλατείες και πάρκα του Παπάγου, του Ψυχικού κ...

Φόρτωση άρθρων...