Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Τραυματίστηκε 71χρονος έπειτα από πτώση δέντρου (Photos)

Ελλάδα

Ένα δέντρο έπεσε στις 11 το πρωί στη Λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω των ισχυρών ανέμων. Από την πτώση τραυματίστηκε ελαφρά διερχόμενος 71χρονος άνδρας. 

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Επίσης, κλήθηκε και η Πυροσβεστική για την κοπή και απομάκρυνση του δέντρου, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Επρόκειτο για μία λεύκα ύψους άνω των δέκα μέτρων, που ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω σε στηθαίο.

Το σημερινό περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον θάνατο άνδρα, τον περασμένο Αύγουστο, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας. Τότε μεγάλο δέντρο έπεσε, παρασύροντας στον θάνατο τον άτυχο άνδρα.

Τι δήλωσε ο τραυματίας

Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό ο άνδρας, που τραυματίστηκε ευτυχώς πολύ ελαφρά στο κεφάλι, περιέγραψε στο Creta24, όλα όσα συνέβησαν στον πολυσύχναστο δρόμο του Ηρακλείου, περίπου στις 11 το πρωί.

Ο 71χρονος περπατούσε στο πεζοδρόμιο, όταν άκουσε κάτι να σπάει. «Άκουσα τον θόρυβο αλλά δεν πρόλαβα να το αποφύγω το δέντρο. Έπεσε και με έριξε κάτω», ανέφερε ο άνδρας.

«Ήρθαν οι άνθρωποι εδώ από τα καταστήματα και με έβγαλαν. Με συνέφεραν, μου έφεραν μια καρέκλα, λίγο νερό. Είμαι καλά τώρα», τόνισε ο τραυματίας.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Ηρακλείου, Μαρίνο Παττακό, το δέντρο έπεσε λόγω των ισχυρών ανέμων.

Ηράκλειο: Τραυματίστηκε 71χρονος έπειτα από πτώση δέντρου
Ηράκλειο: Τραυματίστηκε 71χρονος έπειτα από πτώση δέντρου

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αίγιο: 36χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μια γυναικά στην περιοχή του Αιγίου μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Ολα έγιναν χθες, όταν το Α.Τ. Αιγιαλείας ενημερώθηκε από το Γ.Ν. Αιγίου...

Στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο συζητήθηκε η περικοπή δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα σε συνταξιούχους

Το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ) θα αποφασίσει για το εάν είναι συνταγματική ή όχι η κατάργηση των τριών δώρων-επιδομάτων (Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινής άδειας) στις επικουρικ...

Φόρτωση άρθρων...