Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ηράκλειο: Βρήκε αγνώστους να μαζεύουν τις ελιές από το χωράφι της αδελφής της

Ελλάδα

Άλλο ένα περιστατικό εισβολής σε ελαιώνα και αρπαγής του καρπού από τα δέντρα αναστάτωσε την περιοχή Καπαριανά στη Μεσαρά του Ηρακλείου, με τους δράστες να φεύγουν ανενόχλητοι με τη λεία τους, παρόλο που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την αδελφή της ιδιοκτήτριας.

Η γυναίκα έφτασε με τον σύζυγο της στο δικό της διπλανό λιόφυτο για να μαζέψουν τις ελιές, αλλά είδε αγνώστους να ραβδίζουν τις ελιές της αδελφής της και τους ρώτησε ποιοι είναι. Εκείνοι της απάντησαν ψύχραιμα ότι τους έφερε η... ιδιοκτήτρια, που δήθεν θα επέστρεφε σε λίγο και η γυναίκα απομακρύνθηκε καθησυχασμένη. Όμως, οι δράστες ειδοποίησαν έναν συνεργό τους που έφτασε αμέσως με ένα αγροτικό φορτηγάκι, φόρτωσαν οκτώ τσουβάλια με ελιές και έγιναν καπνός.

Όταν η ιδιοκτήτρια του λιόφυτου αντιλήφθηκε ότι η παραγωγή της είχε κάνει φτερά, υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες οι οποίοι, σύμφωνα με την ομάδα «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά», ήταν εφοδιασμένοι με ελαιοραβδιστικό συγκεκριμένης μάρκας και χρώματος και κίτρινες βέργες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στoν προβλήτα του λιμανιού, λόγω των ισχυρών ανέμων (Video&Photos)

Ατύχημα με θαλαμηγό σημειώθηκε στις Σπέτσες λόγω των ισχυρών ανέμων. Πολυτελές σκάφος χτύπησε στον προβλήτα του λιμανιού εξαιτίας των πολλών μποφόρ. Από το ατύχημα δεν έχει τραυ...

Περισσότερα από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αθήνα - Από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών

Πολλοί πολίτες επέλεξαν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα εκτός Αθήνας. Μία από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών είναι η φετινή για το Πάσχα. Από το πρωί της...

Φόρτωση άρθρων...