Σαββάτο
14 Μαρτίου 2026

Καιρός: Η κακοκαιρία «Atena» φέρνει βροχές και χαλάζι

Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από το βράδυ της Δευτέρας στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο

Ελλάδα
Tags: καιρός

Προ των πυλών βρίσκεται η κακοκαιρία «Atena» που προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας από το βράδυ της Δευτέρας (09-09-24) μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

1. Από το βράδυ της Δευτέρας (09-09-24) μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (10-09-24) στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.



2. Από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης (10-9-2024) μέχρι αργά το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά.



3. Από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (10-09-24) μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (11-09-24) στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τις Σποράδες.



4. Από τις πρωινές έως τις απογευματινές ώρες τις Τετάρτης (11-09-24) στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό των μεταφορών – Τι αλλάζει σε ΚΤΕΟ, μεταφορές και ηλεκτροκίνηση

Την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαρτίου εισάγεται προς επεξεργασία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τίτλο: «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμι...

Φόρτωση άρθρων...