Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Καιρός: Ήχησε το 112 στην Αττική - Έντονη χαλαζόπτωση και βροχοπτώσεις

Ελλάδα

Στην Αττική έφτασε η κακοκαιρία εδώ και λίγη ώρα και σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις και μπουμπουνητά, ενώ έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί ήχησε το 112 στην Αττική καθώς οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει για μεγάλες ποσότητες νερού που θα πέσουν τοπικά. Αναμένεται επίσης και η επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.  Έκτακτη σύσκεψη έχει προγραμματιστεί στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας για τις 12.30.

112

 

Μάλιστα τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία στην Αττική αναμένεται να ενταθεί. Οι μετεωρολόγοι είχαν χαρακτηρίσει την Πέμπτη, ως μία δύσκολη ημέρα για την Αττική, καθώς ένα βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει τη χώρα μας και αναμένεται να ενισχυθεί προς το απόγευμα προκαλώντας έντονη κακοκαιρία.

 

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της υπερχείλισης υδάτων διεκόπη λίγο μετά τις 11 το πρωί η κυκλοφορία στην Πειραιώς στη διασταύρωση με Πέτρου Ράλλη προς Πειραιά και με τη Χαμοστέρνας προς Αθήνα. Διακοπή κυκλοφορίας και στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και την οδό Ωκεανίδων στον Ασπρόπυργο.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων για το Πάσχα. Από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύ...

Φόρτωση άρθρων...