Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Καιρός: Ξεκινά η επέλαση του χιονιά - Πότε θα το «στρώσει» στην Αθήνα

Ελλάδα
Tags: καιρός

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κυμανθεί ο καιρός και αυτήν την εβδομάδα καθώς οι βροχές, οι καταιγίδες και οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν προβλέπεται να κοπάσουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Παρά τις αντεγκλήσεις μεταξύ μετεωρολόγων για το πότε θα χτυπήσει σιβηρικό ψύχος την Ελλάδα με χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα, το σίγουρο είναι ότι ο καιρός αναμένεται να «αγριέψει» για τα καλά στο επόμενο διάστημα.

Οι μετεωρολόγοι αναφέρουν πως χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την εβδομάδα που ξεκινάει, με τον Φεβρουάριο να κάνει παγωμένο ποδαρικό.

Σύμφωνα με το windy.com, ψυχρή εισβολή αναμένεται να φτάσει στην πόρτα της Αττικής στα τέλη της επόμενης εβδομάδας και την Παρασκευή, και φαίνεται πως θα διαρκέσει για τουλάχιστον ένα τριήμερο, με κορύφωση την Κυριακή (5/2) και τη Δευτέρα (6/2), οπότε και θα καταγραφούν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Μάλιστα, το μεσημέρι της επόμενης Κυριακής, φαίνεται οι πρώτες νιφάδες να κάνουν την εμφάνισή τους στην Αττική, κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά, με το κέντρο της Αθήνας, ωστόσο, να παραμένει ανέπαφο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Φόρτωση άρθρων...