Κυριακή
11 Ιανουαρίου 2026

Καιρός-Σάββατο 25 Ιουλίου 2020: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις

Ελλάδα
Λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020. Άνεμοι έως 7 μποφόρ κατά τόπους στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια. Οι συγκεντρώσεις ατμοσφαιρικής σκόνης στα ηπειρωτικά θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 18 έως 35, στη Θεσσαλία από 20 έως 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 34, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα από 21 έως 33 και τοπικά έως 34-35, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 21 έως 30 και στην Κρήτη από 18 έως 34 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και τοπικά από το μεσημέρι έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το πρωί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προβλήματα από ισχυρούς ανέμους σε Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Στερεά – 103 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική

Σε 103 ανέρχονται οι κλήσεις που έχει δεχτεί το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος λόγω ισχυρών ανέμων στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Στερεάς Ελλάδας...

Φόρτωση άρθρων...