Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία: Άλλαξε… χρώμα η θάλασσα στην Θεσπρωτία - Εντυπωσιακές εικόνες

Ελλάδα

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής επηρέασε ακόμα και το χρώμα της θάλασσας της Θεσπρωτίας. Οι κάτοικοι της Πλαταριάς ανεβάζουν στο διαδίκτυο εικόνες που δείχνουν τα νερά από γαλάζια να έχουν γίνει πλέον καφέ.

Το αποτύπωμά τους στη θάλασσα στην Πλαταριά της Θεσπρωτίας έχουν αφήσει οι θυελλώδεις άνεμοι που επικρατούν στην περιοχή. Οι εικόνες που ακολουθούν είναι χαρακτηριστικές, με τη θάλασσα να είναι πλέον γεμάτη φερτά υλικά.

Εικόνες από την θάλασσα της Θεσπρωτίας

 

 

Βελτιώνεται ο καιρός από τη Δευτέρα (08/01)

Σύμφωνα με την επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού η κακοκαιρία θα συνεχιστεί έως και τις βραδινές ώρες της Κυριακής (07-01-2024), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νοτιοδυτικούς ανέμους στα πελάγη, εντάσεως 7 με 8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά σήμερα Κυριακή (07-01-2024) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες:

α) θα συνεχιστούν έως αργά το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανόν τη δυτική και τη νότια Πελοπόννησο.

β) κατά περιόδους θα επηρεάσουν τη Θράκη και πιθανώς την ανατολική Μακεδονία και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Σταδιακή ύφεση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής και μετά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Φόρτωση άρθρων...