Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Πτώσεις δέντρων και ζημιές στη Θεσσαλονίκη (Photos)

Σημαντικά προβλήματα στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Αθηνά».  

Η κακοκαιρία έφτασε και στη Θεσσαλονίκη με δυνατούς ανέμους που σαρώνουν την πόλη και έχουν προκαλέσει ζημιές. Οι δυνατοί άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα τις πτώσεις δέντρων και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε αυτοκίνητα. Κατά διάρκεια της νύχτας, έπεσαν δέντρα σε έξι σημεία στο κέντρο της πόλης και στην ευρύτερη περιοχή κινητοποιώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, οι πυροσβέστες κλήθηκαν για πτώσεις δέντρων στην Παναγία Φανερωμένη, στην Ιασωνίδου, στη Δωδεκανήσου, στην Αγίου Δημητρίου, στον δρόμο προς Φιλίππειο και στην Κατσιμίδη όπου δέντρο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Συνολικά, τρία από τα δέντρα έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα, χωρίς ωστόσο να προκληθούν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Πτώσεις δέντρων και ζημιές στη Θεσσαλονίκη
Κακοκαιρία «Αθηνά»: Πτώσεις δέντρων και ζημιές στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρέθυμνο: Επιχείρηση για τη διάσωση Γερμανίδας τουρίστριας στο Φαράγγι Πλατανίων

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε το μεσημέρι η Πυροσβεστική, καθώς μία 54χρονη ενώ έκανε πεζοπορία σε μονοπάτι τραυματίστηκε. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορεί να συνεχίσει την πορεία...

Πάτρα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τεσσάρων συλληφθέντων που διακινούσαν ναρκωτικά σε ανηλίκους (Photos)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων μελών της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε...

Φόρτωση άρθρων...