Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κακοκαιρία «Daniel»: Έξαλλος ο Μπέος με τους οδηγούς – «Πού πάτε όλοι εσείς, δεν βλέπετε το νερό;» (βίντεο)

Ελλάδα

Οργισμένος ήταν το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, καθώς η κακοκαιρία Daniel «χτυπάει» με σφοδρότητα την πόλη προκαλώντας ήδη σημαντικά προβλήματα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε από το δημαρχείο και άρχισε τον «εξάψαλμο» σε όσους οδηγούς συνάντησε στους πλημμυρισμένους δρόμους του Βόλου.

«Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε» ακούγεται να λέει ο κ. Μπέος.

«Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχανήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις» συνεχίζει ο δήμαρχος Βόλου με το νερό να φτάνει στο γόνατό του.

«Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας» πρόσθεσε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενους στους οδηγούς.

Λίγο μετά από αυτό το βίντεο, ο δήμαρχος Βόλου συνέχισε να δημοσιεύει τις προσπάθειες που γίνονται με τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες.

«Η κατάσταση όλο και χειροτερεύει. Δείτε τι συμβαίνει σε Κραυσίνδωνα και παραλιακό προς Αγριά, στο ύψος της Παιδόπολης. Τα νεότερα προγνωστικά δείχνουν περαιτέρω επιδείνωση των καιρικών συνθηκών μέσα στην ημέρα. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις σήμερα και αύριο. Πολύ πιθανό να δούμε νέα ρεκόρ ύψους βροχής, ίσως και πανευρωπαϊκά, όπως παρατηρούν οι ειδικοί», έγραψε σε μια ανάρτηση που συνοδεύτηκε με βίντεο.

Ενώ, σε ακόμα ένα βίντεο που ανέβασε στο Facebook ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τον κόσμο να ακούσει τις εκκλήσεις του Δήμου και να συνεργαστεί. «Για τη δική σας ασφάλεια πρώτα και πάνω απ όλα», γράφει.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο στη Βούλα: Εξετάζεται αν έκαναν κόντρα οι δυο μηχανές που σκότωσαν την 72χρονη

Ένα νέο ενδεχόμενο εξετάζει η αστυνομία τις τελευταίες ώρες σχετικά με την παράσυρση της 72χρονης στη Βούλα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης. Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο η άτυχ...

Σύλληψη διακινητή στην Αλεξανδρούπολη – Μετέφερε δέκα μετανάστες κρυμμένους σε φορτηγό

Για παράνομη διακίνηση μεταναστών συνελήφθη οδηγός φορτηγού κοντά στην Αλεξανδρούπολη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου. Κατά την είσοδο του αλλοδαπού οδηγού στη χώρα, ...

Περισσότερα από 425.000 οχήματα έφυγαν από την Αθήνα - Από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών

Πολλοί πολίτες επέλεξαν να περάσουν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα εκτός Αθήνας. Μία από τις μεγαλύτερες εξόδους των τελευταίων ετών είναι η φετινή για το Πάσχα. Από το πρωί της...

Φόρτωση άρθρων...