Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κακοκαιρία «Daniel»: Το κέντρο του Βόλου μετατράπηκε σε λιμνοθάλασσα (βίντεο)

Ελλάδα

Δραματικό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel από την χώρα, με τις εικόνες που φτάνουν από την Μαγνησία και το Πήλιο να θυμίζουν βιβλική καταστροφή.

Από την κακοκαιρία ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν τοίχος κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε, ενώ τρία άτομα αγνοούνται, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr.

Οι δρόμοι του Βόλου έχουν μετατραπεί σε λασπωμένα ποτάμια, με τα ορμητικά νερά να ξεχύνονται και να παρασέρνουν τα πάντα στο διάβα τους. Οι Αρχές προχώρησαν σε απαγόρευση κυκλοφορίας το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ ο δήμαρχος της πόλης βγήκε στους δρόμους καλώντας τους πολίτες να μην κυκλοφορούν.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ του MEGA αναφέρει πως υπήρχαν πολίτες που παρά την απαγόρευση που βρισκόταν σε ισχύ κυκλοφορούσαν κανονικά στους δρόμους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βοιωτία: Σε ύφεση η φωτιά στην Αγία Τριάδα

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Αγία Τριάδα Βοιωτίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο σημείο πο...

Αδειάζει η Αττική για το Πάσχα: Ουρές για γερά νεύρα στις Εθνικές Οδούς, γεμάτα πλοία και αεροπλάνα

Μετ’ εμποδίων γίνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς η κίνηση σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024) σε Αττική Οδό και Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Πα...

Φόρτωση άρθρων...