Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Κακοκαιρία – Δήμος Πύργου: «Εκκενώστε τα χωριά γύρω από τον Αλφειό για προληπτικούς λόγους»

Ελλάδα

Σε προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων από τους οικισμούς που βρίσκονται γύρω από τον ποταμό Αλφειό, αλλά και των κτηνοτρόφων με τα ζώα τους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, καλεί ο δήμος Πύργου, ενόψει της κακοκαιρίας που είναι προ των πυλών.

Στην ανακοίνωση του δήμου γίνεται λόγος για αναγκαιότητα λήψης προληπτικών μέτρων προστασίας των κατοίκων και του ζωικού κεφαλαίου στις παρόχθιες περιοχές του ποταμού Αλφειού, λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας.

«Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ενημερώνει τους κατοίκους των παραθαλάσσιων οικισμών και των παρόχθιων οικισμών πλησίον του ποταμού Αλφειού, καθώς και των κτηνοτρόφων με το ζωικό τους κεφάλαιο που δραστηριοποιούνται στην παραπάνω περιοχή να απομακρυνθούν προληπτικά από τις περιοχές (σε συγγενικά σπίτια κ.τ.λ.) διότι υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων και υπερχείλισης του ποταμού, προκειμένου να διασφαλιστεί η προσωπική ασφάλειά τους και να μην υπάρξουν απώλειες από πλημμυρικά φαινόμενα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στoν προβλήτα του λιμανιού, λόγω των ισχυρών ανέμων (Video&Photos)

Ατύχημα με θαλαμηγό σημειώθηκε στις Σπέτσες λόγω των ισχυρών ανέμων. Πολυτελές σκάφος χτύπησε στον προβλήτα του λιμανιού εξαιτίας των πολλών μποφόρ. Από το ατύχημα δεν έχει τραυ...

Φόρτωση άρθρων...