Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Κακοκαιρία Elias: Πώς θα κινηθούν τα έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Ελλάδα

Την ώρα που οι πληγέντες κάτοικοι της Θεσσαλίας μετρούν τις πληγές τους από την κακοκαιρία Daniel μια νέα κακοκαιρία με έντονα φαινόμενα έχει φτάσει από το πρωί της Δευτέρας στη χώρα, με τον κρατικό μηχανισμό να είναι σε ετοιμότητα, καθώς μεγάλες ποσότητες νερού αναμένεται να πέσουν στις ήδη πληγείσες περιοχές αλλά και στην υπόλοιπη κεντρική και δυτική Ελλάδα.

Τα περισσότερα φαινόμενα απόψε Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου αναμένονται στην Θεσσαλία, καθώς και στη δυτική Μακεδονία, τα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας και τη Στερεά. Πρόσκαιρα είναι πιθανό να επηρεαστούν η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η βόρεια Πελοπόννησος.

Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν στους νομούς Καρδίτσας και Τρικάλων καθώς και στα δυτικά και βόρεια του νομού Λάρισας.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη κατά τις βραδινές ώρες οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα γίνονται ολοένα και πιο έντονες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παγκράτι: Ληστεία με πριόνι σε περίπτερο - Ο υπάλληλος παραιτήθηκε μετά το σοκ (βίντεο)

Στόχος ληστείας έγινε πριν από δύο ημέρες περίπετρο στο Παγκράτι με τον δράστη να απειλεί τον υπάλληλο με πριόνι που κρατούσε στα χέρια του. Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ...

Φόρτωση άρθρων...