Μήνυμα προειδοποίησης 112 εκδόθηκε πριν από λίγο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στις Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας και Λακωνίας. Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες από το μεσημέρι έως και το βράδυ της σημερινής ημέρας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.
Επιπλέον, έχει ενεργοποιηθεί το 112 λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας και Κορινθίας.
Νωρίτερα η ΕΜΥ επικαιροποίησε το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων προειδοποιώντας για ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και ανέμους που θα φτάνουν στα πελάγη έως και τα 10 Μποφόρ.
Στο «κόκκινο» βρίσκονται επτά περιοχές και η Αττική, στην οποία τα φαινόμενα θα είναι έντονα από το απόγευμα και θα διαρκέσουν έως αργά τη νύχτα.
Δίκη για τα Τέμπη: Ο Πάνος Ρούτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ΕΚΑΒ
Θεσσαλονίκη: Ποινές κάθειρξης έως 12 έτη στους τρεις Τούρκους που άνοιξαν πυρ κατά στελέχους της ΕΥΠ
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις