Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Εντοπίστηκαν κομμάτια από το αυτοκίνητο του 69χρονου βοσκού στη Νότια Εύβοια

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου βοσκού στα Μεσοχώρια στη Νότια Ευβοία. Ο βοσκός βρισκόταν σε βοσκοτόπι και τον περικύκλωσε χείμαρρος ο οποίος δημιουργήθηκε από τη σφοδρή καταιγίδα .

Κομμάτια του αυτοκινήτου του αγνοούμενου βοσκού βρέθηκαν στη Νότια Εύβοια, σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων, Μαρία Ρούπα,  δήλωσε στο evima.gr ότι οι έρευνες συνεχίζονται ενώ όπως τόνισε «η περιοχή μας έχει υποστεί πρωτόγνωρες καταστροφές καθώς για πρώτη φορά έπεσε τόση βροχή».

Ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή την Πυροσβεστική βλέποντας ότι παρασύρετε από τα ορμητικά νερά. 

Αυτή την ώρα για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση, με 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Χαλκίδας, Περικλής Κουλκουβίνης.

Στην επιχείρησή συνδράμουν και εθελοντές της «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Εντοπίστηκαν κομμάτια από το αυτοκίνητο του 69χρονου βοσκού στη Νότια Εύβοια

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εύβοια: Συγκλονιστικές εικόνες από την ανεύρεση των 2 ανήλικων κοντά σε γκρεμό 200 μέτρων - Πώς βρέθηκαν μέσα στη νύχτα

Bρέθηκαν οι δύο ανήλικοι που είχαν χαθεί στην περιοχή ανάμεσα στα Μανίκια και την Βρύση αργά χθες το βράδυ μετά από άριστα συντονισμένη και γιγαντιαία επιχείρηση της Πυροσβεστικής ...

Χανιά: Κατήγγειλε τον σύντροφό της για εκδικητική πορνογραφία - Συνελήφθη ο 43χρονος

Ένα ακόμη ενδοοικογενειακό επεισόδιο που σημειώθηκε την Μεγάλη Παρασκευή, ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για μια 41χρονη από την Αλβανία, η οποία πήγε στο αστυνομικό τμ...

Φόρτωση άρθρων...