Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πώς θα κινηθούν την Παρασκευή τα ΜΜΜ

Ελλάδα

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» που σαρώνει την Ελλάδα από το πρωί της Πέμπτης, δε θα μπορούσε να μην επηρεάσει τα δρομολόγια των ΜΜΜ.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι οι συρμοί του Τραμ αποσύρθηκαν προληπτικά από την κυκλοφορία στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 14/10/2021 κατόπιν ενημέρωσης της Μετεωρολογικης υπηρεσίας για επερχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Οι συρμοί θα παραμείνουν στο Αμαξοστάσιο ως τις 8 το πρωί της Παρασκευής 15/10/2021, οπότε και θα επανεξεταστούν οι συνθήκες για την λειτουργία της Γραμμής.

Από την άλλη πλευρά, οι Γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό λειτουργούν κανονικά.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Παρασκευή

  • Οι συρμοί του Τραμ αποσύρθηκαν προληπτικά από την κυκλοφορία στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 14/10/2021 κατόπιν ενημέρωσης της Μετεωρολογικης υπηρεσίας για επερχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα.
  • Οι συρμοί θα παραμείνουν στο Αμαξοστάσιο ως τις 8 το πρωί της Παρασκευής 15/10/2021, οπότε και θα επανεξεταστούν οι συνθήκες για την λειτουργία της Γραμμής.
  • Οι Γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό λειτουργούν κανονικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κολωνός: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», είπε η 12χρονη μετά την ενοχή του Μίχου

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», ήταν η φράση που είπε στη 17χρονη αδερφή της, η 12χρονη από τα Σεπόλια αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή του...

Φόρτωση άρθρων...