Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Καλαμάτα: Ενας Αλβανός κρατείται από την αστυνομία ως ύποπτος για τη δολοφονία του 47χρονου

Ελλάδα

Σε προσαγωγή και κράτηση ενός άνδρα αλβανικής υπηκοότητας προχώρησε η Αστυνομία  για την δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα, ένας 47χρονος, που ήταν γνώριμος στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και είχε το παρατσούκλι «Αμερικάνος», έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο, αφού δέχτηκε επίθεση με γροθιές και ύστερα πυροβολισμό σε αρτηρία πίσω από το γόνατο. 

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό   για τον εντοπισμό των δυο ατόμων  που πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 47χρονο άνδρα στο κέντρο της Καλαμάτας, το πρωί της Παρασκευής (20/1).

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη δολοφονία στην Καλαμάτα

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 47χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, σήμερα (20.1.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ο 47χρονος δέχτηκε πυροβολισμό από άγνωστο δράστη, ο οποίος μετά το συμβάν επιβιβάστηκε σε όχημα και τράπηκε σε φυγή μαζί με συνεργό του. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Δράστες αναζητούνται, ενώ την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας». 

Το χρονικό

Πυρά από δύο αγνώστους δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής άνδρας 47 ετών στο κέντρο της Καλαμάτας  στη διασταύρωση των οδών Ύδρας και Σόλωνος. Ο 47χρονος κινείτο επί της οδού Ύδρας όταν δίπλα του σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δύο άνδρες. Μετά από σύντομο διάλογο που είχαν, ακούστηκαν 1-2 πυροβολισμοί. Ο 47χρονος πυροβολήθηκε στο πόδι και πιθανότατα υπέστη ρήξη της αρτηρίας με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Καλαμάτας έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στην ζωή, όμως μετά από μερικές ώρες το θύμα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Η.Π.Α. για υποθέσεις ναρκωτικών.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (20/1) εντοπίστηκε στην περιοχή Κιτριές του δήμου Δυτικής Μάνης, το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες, ενώ η αστυνομία με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει έχει συγκεκριμένους υπόπτους που αναζητά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Παρουσίαση πρότασης για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική»

Εκδήλωση με θέμα «Πρόταση ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική» διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συν...

Ανησυχία των μετεωρολόγων για την Θεσσαλία - Οι περιοχές που βρίσκονται «στο κόκκινο»

«Καμπανάκι» κρούουν οι μετεωρολόγοι για την κακοκαιρία, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα και πολύ νερό το οποίο αναμένεται να πέσει τις επόμενες ώρες....

Δημήτρης Καφαντάρης: Όταν συμμετέχουμε στις συνεδριάσεις της Ε.τ.Π. ως «Εθνική Ελλάδος» οι επιτυχίες είναι σημαντικές

Η Τροπολογία η οποία κατατέθηκε από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, επί της γνωμοδότησης «Δέσμη μέτρων για τη διεύρυνση 2023 - Δυτικά Βαλκάνια, Τουρκία» σχετικά με τη σύλληψη του εκλεγ...

Φόρτωση άρθρων...