Από «θαύμα» γλίτωσε ένα 11χρονο παιδάκι με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ), όταν στο κέντρο θεραπειών που φιλοξενείται στην Καλλιθέα, ξέφυγε της προσοχής των φροντιστών του και βρέθηκε να περπατά στο μόλις λίγων εκατοστών πλάτους περβάζι με τον κίνδυνο να πέσει.

Το περιστατικό με το 11χρονο παιδί (ΑμεΑ) στο κέντρο θεραπειών στην Καλλιθέα έγινε αντιληπτό από κάτοικο της περιοχής, που τηλεφώνησε αμέσως στην Αστυνομία. Για το περιστατικό συνελήφθησαν η υπεύθυνη του κέντρου και τρεις ακόμη εργαζόμενοι.

Μέχρι να φτάσει στο κέντρο ειδικών θεραπειών η αστυνομία, άγνωστο παραμένει πώς βρέθηκε πάνω στο περβάζι ο 11χρονος, αλλά και για πόση ώρα ακροβατούσε χωρίς κανένας από τους φροντιστές του κέντρο να τον αναζητήσει.

Το θέμα αποκάλυψε με ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η γραμματέας του 4ΑΜΕΑ και ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου, η οποία, μετά από καταγγελίες που έχει δεχτεί από γονείς, έχει αναφερθεί πολλές φορές δημόσια σε περιστατικά που έχουν απασχολήσει τις Αρχές σχετικά με το συγκεκριμένο κέντρο.