Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Καλλιθέα: Διακινούσαν ναρκωτικά με κουτί εταιρείας διανομής φαγητού - Δύο συλλήψεις

Ελλάδα

Πακέτα με κοκαΐνη και κάνναβη βρέθηκαν στο σπίτι του 38χρονου που συνελήφθη

Δύο Αλβανοί, 30 και 38 ετών, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από έρευνα σε βοηθητικό χώρο του σπιτιού τού 38χρονου βρέθηκε κοκαΐνη, η οποία ήταν διαμοιρασμένη σε 10 συσκευασίες, με σκοπό την άμεση πώλησή της, καθώς και 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη. Παράλληλα, και ο 30χρονος είχε στο σπίτι του 3 συσκευασίες με κοκαΐνη.

Σημειώνεται, ότι χαρακτηριστικό στοιχείο της δράσης τού 38χρονου, κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, ήταν η χρήση μοτοσικλέτας στην οποία τοποθετούσε κουτί μεταφοράς προϊόντων εταιρείας διανομής φαγητού, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των διωκτικών Αρχών και την αποφυγή ελέγχου και σύλληψης. Μάλιστα, ο 38χρονος έχει συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Συνολικά από τις αστυνομικές έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.936,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 1.880 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 44.334,4 ευρώ, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές, Ι.Χ αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, 2 κινητά τηλέφωνα και κουτί εταιρείας διανομής φαγητού.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι από τη ζώνη

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με δράστη τον 39χρ...

Φόρτωση άρθρων...