Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Καλλιθέα: Ελεύθερος ο 48χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 76χρονο με μπουνιά

Ελλάδα

Ελεύθερος αφέθηκε ο 48χρονος από το Καζακστάν, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε τον ηλικιωμένο στην Μαρίνα Καλλιθέας, την 28η Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τη ζωή του.

Ο 48χρονος επικαλέστηκε σήμερα κατά την απολογία του στην αρμόδια ανακριτική αρχή το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία αναφέρει ως αιτία θανάτου του 76χρονου άνδρα «πρόσφατο έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού».

Έπειτα από την απολογία του, ο 48χρονος αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δυο φορές το μήνα.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης, αρνούμενος ότι χτύπησε με γροθιές ή κλωτσιές τον άτυχο άνδρα.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γονείς 16χρονης αποκάλυψαν σπείρα ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά - Οι κωδικές ονομασίες και οι διάλογοι «φωτιά»

Η προσπάθεια των γονιών 16χρονης να σώσουν το παιδί τους από τα ναρκωτικά αποκάλυψε τη δράση της οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε πλατείες και πάρκα του Παπάγου, του Ψυχικού κ...

Κιλκίς: Επιτέθηκε δύο φορές με τσεκούρι σε αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν

Με τσεκούρι επιτέθηκε δύο φορές σε αστυνομικούς ένας 51χρονος στο Κιλκίς. Η ηλικιωμένη μητέρα του τον είχε καταγγείλει για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όταν κλήθηκαν οι α...

Φόρτωση άρθρων...