Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Kαλλιθέα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών μηχανάκι που περνάει από την κάβα λίγο πριν από την έκρηξη

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην περιοχή φαίνεται ένα μηχανάκι να περνά μπροστά από το κατάστημα λίγο πριν από την ισχυρή έκρηξη.

Νέο βίντεο λίγα λεπτά πριν από την έκρηξη βόμβας, που έγινε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κάβα στην οδό Λαγουμιτζή στην Καλλιθέα βλέπει το φως της δημοσιότητας. Το βίντεο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην περιοχή φαίνεται ένα μηχανάκι να περνά μπροστά από το κατάστημα, λίγο πριν από την ισχυρή έκρηξη, ενώ στο δίκυκλο φαίνεται πως επέβαιναν δύο άτομα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο δίκυκλο αναμένεται να ελεγχθεί από τις αστυνομικές Αρχές, ώστε να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται στη βομβιστική ενέργεια που είχε σαν αποτέλεσμα να ισοπεδωθεί η κάβα και να προκληθούν ζημιές.

Δείτε το βίντεο:

Θύμα βομβιστικής επίθεσης πριν από δέκα χρόνια είχε πέσει ξανά ο ιδιοκτήτης της κάβας στην Καλλιθέα, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης ενός νυχτερινού κέντρου.

Τo πόσο ισχυρή ήταν η έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Καλλιθέα φαίνεται από τις εικόνες, το βίντεο και κυρίως τον ήχο που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας και ήρθαν νωρίτερα στο φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα, σε βίντεο-ντοκουμέντο, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΣΚΑΪ, καταγράφηκε η συγκλονιστική στιγμή της έκρηξης της βόμβας στην Καλλιθέα.

Κάμερες ασφαλείας από διπλανά κτίρια κατέγραψαν την εικόνα, ενώ είναι φανερό πως επρόκειτο για βόμβα σχετικά μεγάλης ισχύος, αφού αμέσως μετά την έκρηξη, «εξαφανίζεται» μέσα σε ένα σύννεφο σκόνης η είσοδος του καταστήματος. Στο βίντεο ακούγεται, επίσης, ο εκκωφαντικός ήχος από την έκρηξη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Φόρτωση άρθρων...