Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Καλλιθέα: Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι που έκλεψαν αυτοκίνητο

Ελλάδα

Στη σύλληψη πέντε ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο από τον Ταύρο προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) στην Καλλιθέα το πρωί. 

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για κλοπή αυτοκινήτου κατά συναυτουργία στον Ταύρο.

Συγκεκριμένα, οι Αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή του Ταύρου αυτοκίνητο που είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από την ίδια περιοχή, στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν έως την περιοχή της Καλλιθέας, όπου και το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Οι επιβαίνοντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου και συνελήφθησαν και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανησυχία των μετεωρολόγων για την Θεσσαλία - Οι περιοχές που βρίσκονται «στο κόκκινο»

«Καμπανάκι» κρούουν οι μετεωρολόγοι για την κακοκαιρία, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα και πολύ νερό το οποίο αναμένεται να πέσει τις επόμενες ώρες....

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές, καθώς προβλέπεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται τις ...

Φόρτωση άρθρων...